En videoblogg full av problemer

man, 11 apr - KL. 11:45

Heii dere! Ny uke, nye muligheter!

Hele helgen gikk for min del bort til å skru sammen IKEA-møbler og til å jobbe med en skoleoppgave. Jeg er jo faktisk student, selv om jeg ikke prater om det så ofte. Jeg går Digital Markedsføring på Westerdals, og ja, faget passer kompetansen min ganske ypperlig, hehe. Faktisk er det jeg driver med på fritiden så relevant for faget, at jeg på en måte jobber med skole når jeg blogger. I det ene faget vårt skal vi nemlig lage blogg – og jeg får bruke den jeg allerede har! Det eneste er at jeg må lage skolerelatert innhold, og det tror jeg ikke at jeg kommer til å poste offentlig. Markedsføringsstæsj, veit dere. Assa, sko og klær er mye mer interessant og gøy, haha!

Men oppgaven jeg måtte lage i løpet av helgen, den synes jeg faktisk det funker å poste her på bloggen. Temaet var «skriv om et problem dere skulle ønske var løst», og jeg utsatte den i flere uker, fordi jeg ikke hadde noen anelse om hvilket problem jeg skulle ta for meg… Plutselig var det bare 2 dager til fristen, og da kommer kreativiteten frem – og jeg valgte å løse oppgaven med en liten videoblogg!

Håper dere likte videoen! 😀

 • Merete

  Så fin video! Du er en så flott person og virker så omsorgsfull! Syns du har vinklet videoen på en morsom og fin måte noe som virker bra for å frå frem alvoret i slutten og hvor viktig dette er, samt hvor mange det rammer! Godkjent fra denne lærerstudenten! Ha en fin uke <3

 • Carina

  Utrolig flott video! Akkurat dette problemet er noe som står mitt hjerte veldig nært også. Jeg har hatt kreft selv, og ble ganske nylig friskmeldt, og det er en grusom sykdom ingen skulle måtte gå gjennom! Synes du er så bra, Emilie <3 Stå på!

 • Jeg har vært syk siden 2012 og arbeidsledig siden 2013 (å være syk og arbeidsledig anbefales ikke). Jeg har ikke kreft, men er fortsatt under utredning fordi jeg har en del symptomer de prøver å finne ut av, men som de sier så er det sammensatt og kompleks så det tar tid. Hvis jeg skulle ha laget en video om samme tema som deg ville den ha vart i timesvis:)

 • Du er fantastisk. 😀

 • Maria

  Hei!
  Mange unge skal søke høyere utdanning om dagen og jeg lurer på om du har noen råd. Er Westerdals hva du tenkte deg og hvordan har året vært og skal du fortsette bacheloren digital markedsføring? Siden du ikke har snakket så mye om skolen på bloggen hadde det vært fint med et innlegg om nettopp dette før 15.april da fristen utløper 🙂
  Masse klemmer fra en bloggleser som har fulgt deg siden starten.

 • April

  Wow, you look younger than usual! Even your personality seems more bubbly like when you were younger. Very pretty! I’m glad you’re mom is okay now. Stay happy!

 • Linda

  Ååå, fantastisk video! Du er virkelig flink og har den perfekte «videostemmen» Stå på, du kommer til å nå langt 🙂

 • Emilie

  Haha du er så søt! Veldig bra jobba, godt budskap! Skuespill er kanskje ikke din sterkeste side, men du er så karismatisk og innflytelsesrik, samtidig som du virker helhjerta og har god humor! Godt jobba, håper du får bra karakter! 🙂

 • Therese

  den var kjempebra! morsom, annerledes og et veldig bra tema på slutten <3 måtte le litt når kjæresten din bare: et problem når du spør meg om spørsmål når jeg ser på fotball (fikk det ikke helt med meg) men det var veldig morsomt, var som å høre kjæresten min xD dere er søte sammen :3 men ja, likte videoen veldig!

 • Johanne

  Så bra video! Morsom vinkling, og du tar deg VELDIG bra ut på kamera! Det er artig å se alle ansiktsuttrykkene du lager, du er så levende og «fri» på en måte, spesielt i forhold til flere andre bloggere jeg har sett videoer av. Liker også hvordan du klipper videoen. Det er et alvorlig problem som det er bra med mer fokus på – men enda bedre at du får med «leseren» fra første stund med situasjoner man identifiserer seg med ift målgruppen (sier jeg, som bare har markedsføring 1 fra vgs, haha).

 • Malin

  Jeg har søkt på samme linje kan du VÆR SÅ SNILL komme meg tips, pros cons til faget? Jeg føler jeg vet alt jeg trenger å vite men har ikke fått vite ting fra en som faktisk går den linja. Så jeg ber deg, bare fortell litt om linja!

 • Birgitta

  For en kreativ måte å løse oppgaven på! Vi har akkurat samme oppgave på Høyskolen Kristiania, og jeg sitter og klør meg i hodet nå…Vet virkelig ikke helt hva jeg skal skrive om :/ Stå på videre!

 • Christian

  Det første jeg tenke på (før jeg så videobloggen) var at dårlig selvfølelse kunne være et godt tema, noe du snakker åpent om. Du valgte alikevel noe minst like personlig. Det er mange i min familie og slekt som har hatt kreft, og historien ender ofte for tidlig. Jeg synes også at hårtap for menn var en god tredjeplass. #TeamTorgeir

 • Karen

  Hvor kjøpte du de store ballene du brukte under underholdningen på firestjerners middag? Eventuelt, vil du selge de du kjøpte?

 • Vel gjennomført! 😀

 • Madelen

  Emilie Herlig Nereng 😀

 • Irina Lavrova

  the last time i`ve seen your photo here was in 2012. now is 2016…4 years gone..and you now are the same you was 4 years ago. still young and beautiful) from russia with love