«Hvordan finner du alltid noe å blogge om?»

tir, 13 sep - KL. 22:19

Sannheten er – man gjør ikke alltid det. Og da gjelder det å grave dypt.

Slik jeg gjør nå.

Dagen min har rett og slett vært utrolig vanlig. En virkelig ordinær dag, absolutt ingenting spektakulært har skjedd i dag. Og let’s face it – slik er de fleste dager.

Jeg har vært hos legen. Ikke bloggeverdig. Jeg har lest til studiet og hatt en lang skoledag – ikke bloggeverdig. Jeg har hatt en hyggelig middag på Villa Paradiso med noen venninner – men ikke en sånn «lene-seg-over-bordet-og-knipse-drøssevis-av-bilder»-kind of middag. De færreste middager er slik.

Når jeg tenker over det – så er blogging ganske rart. Man har ikke noe viktig å fortelle hver dag. Livet er ikke glansbilder. Ikke minst, så er det egentlig ganske narsissistisk å ta bilder av seg selv i hver bidige situasjon en er i. Livet mitt er ikke mer nyhetsverdig enn en annen jente sitt liv. Hvem som helst kan blogge om livet sitt. Bloggere er bare ekstra flinke til å pynte på sitt.

Bare tenk dere dette: når du lager mat – putter du de oppkuttede gulrøttene, brokkolien og paprikaen i masse forskjellige skåler før du putter dem i gryta? Nei, du smeller dem rett oppi. Enhver normal person heller ikke mel og havregryn omkring på bordet når maten serveres – men det ser av en eller annen grunn fint ut på bilder – så bloggere gjør det.

img_1156

Før du skal trene: Legger du frem sko, drikkeflaske og klær på et hvitt underlag og leser inspirerende quotes på engelsk? Nei. Bloggere derimot…

1693202-11-1368017143576Bloggere lager sånne ting.

Vet dere hvor mye skal til for å ta ETT sånt her bilde?

fil-13-09-2016-22-00-02

Minst 10 sånne:

trene-grefsenkollen-07-07

Kort oppsummert – bloggelivet ser veldig annerledes ut sett utenifra.

fil-13-09-2016-21-41-20fil-13-09-2016-22-00-58fil-13-09-2016-22-05-25Bildene snakker vel for seg selv. Hahahaha!!

Da fikk jeg blogget i dag óg. Check!

 

 • Aha, kjenner meg såå igjen på det matbildet.. ikke for det, jeg elsker slike bilder.. men det tar sin tid, krever naturlig lys osv. Spot on dette innlegget! Klem

  • Haha ja, jeg blir så glad de gangene jeg kan lage mat uten å ta bilde av fremgangsmåte, ingredienser og alt. Men det blir så bra hvis man setter av litt tid til det!! Takk for fin kommentar <3

 • Karoline

  Du er så kul! Haha digger dette innlegget!!

 • AZ

  Ja dette med blogging er litt rart. Både du og mange flere tjener gode penger på å blogge om hverdagen, mat, klær osv. Og mange lager nok en litt falsk verden, eller pynter på sannheten når de blogger. Vi lever i en rar tid 🙂 Når det er sagt, synes jeg bloggen din er over gjennomsnittet ærlig og lite «tilgjort». Liker at du har ærlige innlegg, både om følelser, psyke og dette innlegget her hvor du sier at vi bloggere gjør så mye rart for at bloggen skal se bra ut for oss lesere. Flott at du legger ut ordinære bilder, uten sminke osv. Det er så viktig at dere som er forbilder og populære blant unge mennesker, viser hvordan livet egentlig er. Bak fasaden av perfekt make-up, en flott bikinikropp eller et hjem tatt rett ut av et interiør-magasin. Ja til flere rett-fra-levra og «usminkede» innlegg! 😉

 • Camilla

  Du er en av de bloggerne jeg syns at fortsatt har beina på jorda og er veldig bevisst på hvilke signaler du sender ut. Man får gode innlegg men det er også en pause fra de bloggene som blir litt for pynta, stå på:)

 • Elisabeth Smith

  Sykt bra innlegg. Ja, det er rart hvordan det tilsynelatende er 80% med bilder av perfekte luncher / frokoster med tittelen: «Havegrøt med chia frø og økologiske blåbær og jordbær i roser», samt sykt freshe jenter som har bilde av skoene sine, på et eller annet filter og noe pseudo-dype motivasjons quotes.

 • Katrine

  Haha jeg ELSKER at du spiser frokost naken! YOU GO GIRLFRIEND!

 • Ane

  Hahaha, digger det her! 😀

 • Maria

  Haha jeg digger deg! Du virker så jordnær og flott 😃

 • Isabel

  Herregud jeg elsker faktisk deg Hahaha <3 blir så glad i hjertet at jeg nesten feller en tåre. Serr. Du er awesome!!!

 • kleber

  hi Emily! Whats your snapchat pls??? love ya

 • Renate Nilsen

  Jeg ler meg ihjel!! Det er utrolig forfriskende å komme over blogger slik som din 😄 stå på videre, du er virkelig et kjempeflott forbilde for unge jenter!