I julerushen

ons, 21 des - KL. 18:26

Midt i kaoset hvor folk bærer fler poser enn de makter, kaféene er stappet fulle med kaffetørste mennesker og tusenvis av biler kjemper om veiene for å rekke hjem før alle andre – der står jeg med en nydelig kaffe latte i hånden og venter på at bussen min skal ta meg til dansejentene mine i Hønefoss. Baggen min er pakket med 3 typer øl, nude pumps, en vinrød playsuit og sminkeservietter, for jeg ska nemlig ha en etterlengtet reunion med kremen av kremen! Julen er jo en høytid hvor man tilbringer tid med sine nærmeste, og vi dansejentene er jo på en måte en liten familie. Da er det på sin plass å få til en skikkelig fest når vi endelig klarer å samle alle!! Vi skal ha julebord i ekte norsk fredagsstil (taco) og mimre om alt det sjuke vi har opplevd sammen. Åh, som jeg gleder meg!

Rett ved Dokkveien bussholdeplass er det vinduer som gir en helt innafor speil å fikse seg i før man går på bussen. Det sitter helt sikkert noen bak vinduene og ler av meg, men jeg ser dem ikke sååå whatevZZ 😀

Nå må jeg publisere før jeg mister internett over Sollihøgda, haha!! Bygda, ass! Vi prates mer i morgen, fine mennesker!