Litt romjulskos med favorittendene

tir, 27 des - KL. 15:39

Helloo sweet people!

Jeg vet det kanskje er litt fravær fra min side i disse dager, men jeg har rett og slett bestemt meg for å ta litt ferie! Selv om bloggen min er en smud blanding av jobb og hobby, er det jo den som er min store prioritet ellers i året. Derfor tror jeg det er lurt å endre hverdagen litt når man har mulighet, og for min del betyr det å ikke skulle ta bilder av alt jeg driver med, hehe. Men som regel begynner det å krible i kameraknipsefingrene, og da vi gikk tur i parken i dag, måtte jeg bare dra frem kameraet. Bjølsendumpa er en herlig, liten dump som ligger langs Akerselva, rett før du kommer til Nydalen, og det er et av mine favorittsteder i Oslo. Fri for biler og støy, og full av ender som tasser rundt og aner fred og ingen fare. Stedet minner meg bittelitt om Central Park, bare at området kun varer 500 meter før du møter biler igjen. Jaja, jeg nyter hver meter!

Dette er forresten klokken jeg fikk til jul av min kjære!! Den er fra Thomas Sabo og er den perfekte blandingen mellom sølv og roségull ♥ Elsker den!!

I dag skal jeg prøøøve å få tatt en bitteliten treningsøkt, og ellers nyter jeg romjulen helt enormt. Spiser masse god mat og ser filmer fra morgen til kveld ♥ Akkurat sånn jeg vil ha det nå! Jeg håper dere storkoser dere i romjulen, flotte lesere. Og takk for at dere stikker innom selvom jeg ikke blogger så ofte. Setter pris på hver og en av dere!

God romjul!

 • andrea

  Kan du lage flere videoer med deg og kjæresten din? er så koselig og hyggelig å se på :¨)

 • Line

  God romjul til deg også Voe! Bjølsendumpa ser utrolig hyggelig ut! Ellers, fortsett å kos deg like mye som du gjør 😀 Selv om du påpeker at du ikke blogger så ofte akkurat nå i denne høytiden, så er det veldig koselig når du kommer innom en tur 😉 Ha en fortsatt god dag!

 • silje

  voe! Hvorfor har du ikke fortsatt med vegetarmaten? 🙂

 • Ev

  Nice photos dear 😉

 • Vero

  Hei. Hvilken hudsminke bruker du? Du ser alltid så fin og naturlig ut 🙂