En storslagen premiere

lør, 7 jan - KL. 13:05

Bluse, Mango
Skjørt, By Timo
Kjede, gave fra kjæresten
Klokke, Thomas Sabo

Juletreet dere ser til venstre er borte nå, men smilet varer faktisk enda! Disse bildene tok jeg nemlig rett før jeg skulle på premieren av kjæresten min sin dokumentar, og det VAR – SÅ – GØY!! Han har gått Film og TV på Westerdals, og i hele høst jobbet han med en dokumentar om food trucken «4 Gringos» som kjører rundt her i Oslo. Første del av dokumentar-prosjektet var å rette kameraet mot seg selv, noe som resulterte i en veldig artig film fra Amsterdamturen vår (se den HER). Neste del var en mye mer omfattende oppgave, og han jobbet virkelig natt og dag i flere uker for å gjøre ferdig dokumentaren «4 Gringos». Den handler om fire menn som lager og selger taco fra en food truck, og kameraet følger dem tett i oppkjøringen til NM i taco. Det er fire vidt forskjellige menn med 3 ulike nasjonaliteter og masse personlighet, og jeg visste T ville gjøre sitt aller beste for å lage en knallbra dokumentar. Når man har jobbet så mye med noe, blir jo selve premieren ekstra nervepirrende. Og endelig var dagen her – da alle studentene skulle vise frem sin dokumentar på storskjerm på Rockefeller!!

Her er silhuetten av stjerna mi, med en øl i hånda og tusenvis av sommerfugler i magen. Jeg hadde jo sett dokumentaren noen ganger og visste at den ville slå an blant publikum, men jeg kunne kjenne at pulsen hans steg mens fler og fler kom for å få med seg visningen. Klokken 19 var Rockefeller var fullsatt, og det var klart for premiere!!

Og fy søren, man kunne ikke drømt om en bedre respons fra publikum!! Det var så god stemning fra start til slutt, og de moret seg og lo på steder av filmen man kanskje ikke hadde forventet. Jeg holdt på å sprekke av stolthet!!

Jeg blir så stolt av hvordan typen min klarte å lage en dokumentar som var både spennende og morsom på samme tid! 2 av gringosene var på premieren, og de elsket den heldigvis like mye som meg 🙂 Jeg legger den ut med én gang dokumentaren ligger på nett!

Nå har jeg nettopp spist frokost og skal bruke helgen til å lade opp mot en forhåpentligvis sprek og effektiv ny uke 🙂 Vi prates mer senere! GOD HELG ♥♥♥