And so it began

ons, 11 jan - KL. 12:08

Jeg føler jeg har spist sunt i evigheter nå, også har jeg bare holdt på siden torsdag. Haha! Jaja, nesten en uke, da!

Altså, sunn mat er jeg jo veldig glad i, men jeg har i tillegg hatt godtestopp de siste dagene! Jeg prøver å vende av meg søtsuget, for jeg er veldig sikker på at det er en vanesak. Man ikke ha sjokolade etter middag, og man må jo ikke spise godteri hver helg. Jeg koser meg så utrolig masse ellers, og tenker at jeg gjerne kan leve uten det konstante søtsuget. I tillegg finnes det jo så mye deilig frukt at jeg egentlig ikke synes det har vært noe stress. Alle som kjenner meg vet at jeg er en veldig sterk forkjemper av konseptet kos, men jeg synes ikke det skal være normer og regler om hva det skal innebære!

Noe som er superkos for meg – det er havregrøten min, og gjerne med en episode Masterchef USA til 🙂 Havregrøt toppet med litt matfløte – altså hello, det er så godt at jeg gleder meg til hver morgen. Her er dagens frokost!

 

Julepynten er kanskje tatt vekk, men juletøflene funker året rundt!

Da skal jeg knaske litt videre mens jeg starter på dagens gjøremål! Vi snakkes mer i kveld ♥

 • Kristina

  Jeg er så innmari dårlig på kostholdet mitt, men synes likevell jeg har vært så flink. Når jeg snakker om sjokolade og søtsaker, så er det det du finner i godtehylla, og DE har jeg holdt meg unna i hverdagene nå, MEN jeg finner noen «smutthull». Diverse energi-, protein,- snacksbarer derimot… haha, men i mitt hodet er ikke det kvalifisert som godteri, men «måltidserstattere» ;D Jeg lar det gå jeg!

 • Andrea

  Herregud, kan du ikke bare spise godteri når du har lyst på det, i stede for å nekte deg det; restriksjoner fører alltid til smeller hvor man trøkker trynet sitt mye mer enn man ellers ville gjort, uansett. Fint at du spiser sunt og alt det der, HEIA DEG osv, men helt ærlig: det er så utrolig kjedelig å lese om 🙂 ingen bryr seg om du spiser godteri, utenom deg selv. Selv er jeg medisinstudent, og er det én ting triste visittrunder har lært meg, er det at jeg ikke vil hindre meg selv i å gjøre,
  være seg spise, snakke, skryte, lese, jogge, danse, eller gråte, de tingene jeg egentlig vil. Livet er så kort, skjørt og uforutsigbart, men det er også veldig fint. Vil man gjøre livet hakket finere kan man i tillegg øve seg på å gå bort fra «enten-eller»-malen – det er jo tross alt, i en ellers usikker hverdag, hvor alt kan skje, fint å vite at man i det minste ikke holder seg selv tilbake, men heller lytter og spiller på lag med seg selv, er sin egen bestevenn, heller enn å være sin egen største motstander.

 • Emilie

  Genseren??!! Hvor hvor hvor? Sååå fin ❤️

 • Marita

  Hva er snacksen som ligger mellom gulerøttene??