Servert på sølvfat

tir, 24 jan - KL. 21:14

Det er noen ting som bør være enkelt her i livet – å spise frukt synes jeg er én av dem 🙂 Hvis frukten bokstavlig talt er rett foran nesa på deg – da må man jo bare spise den!

Jeg føler meg ikke spesielt god på interiør, men jeg er en mester på å samle ting. Jeg elsker ting, dill dall og alt vakkert og søtt, og for mange ting ser dessverre litt rotete ut. Såppas har jeg skjønt. Slik har det vært med frukten min óg. Mangoer og avokadoer på benken, umodne kiwier og pærer trenger å se dagslyset litt til, mine helligste dadler passer ikke godt i kjøleskap, og jeg MÅ ha lys på bordet. Hittil har alt vært samlet litt rundt om kring – i forskjellige skåler og beholdere, i vinduskarm og på bordet, før jeg ENDELIG nå har skaffet meg et skikkelig fruktfat! 😀 Et pent sølvfat med de skjønneste telysholderne, omringet av det fineste interiørelementet av dem alle – frukt! Jeg var med mamma på shjåååpping i Asker i går, og Asker – altså wow, you blew me away med interiørbutikker!! Jeg hadde egentlig en plan om å ikke kjøpe noen ting, og kom hjem med tre svære poser med fat, lykter og smykkeskrin. Sånn er det å shoppe med a mor. Hun mener jeg fortjener ALT, haha!

I dag har jeg trent og spist sååå masse mat. Jeg har tatt bilder av alt, og jeg kan love en deilig burger-oppskrift på bloggen!!

Men før jeg sitter hele kvelden og blogger om mat, så tar jeg en tidlig kveld. Vi prates mer i morgen, skjønninger!♥

  • Malin

    Kunne du av og til hatt innlegg hvor du poster «en matdag i bilder» på bloggen så vi kan se hva du spiser til ulike måltider?:))

  • guro

    Hvor har du kjøpt sølvfatet og telysholderne? 🙂 det var kjempefint!