Alt for oslo

fre, 27 jan - KL. 12:02

Jeg gjør egentlig akkurat de samme tingene her på mini-ferien som det jeg gjør hjemme – men alt blir litt bedre i nye omgivelser. Kaffen smaker bedre, blogging blir gøyere og til og med trening blir litt morsommere! Jeg har jo bestemt meg for å løpe halvmaraton til høsten, og jeg har faktisk fått skikkelig «schvung» på treningen etter nyttår. Da ble det noen runder på halvøya i går! Været var jo i tillegg helt fantastisk, så det fantes ingen unnskyldninger for å holde seg inne. Eneste problemet var at jeg ikke hadde pakket noen varme treningsklær – så da måtte jeg låne noe av typen.

Haha fy fader, han er så sjukt Lyn-fan at det nesten er litt flaut (neida kjære…), så han syntes jo at jeg aldri hadde vært vakrere. Jeg tar de komplimentene jeg får!


I dag er ikke himmelen like blå, men jeg skal prøve å komme meg ut en tur likevel. Jeg nyter faktisk også at det er litt grått vær iblant. Da blir det bare enda koseligere å spille brettspill foran peisen! Jeg håper dere alle får en nyyydelig fredag♥♥