Litt grønt midt på dagen

ons, 1 feb - KL. 18:25

Jeg har aldri vært en stor salat-fan – men det har vært på grunn av all salaten. Altså, alle de grønne bladene som tar over smaken til det andre gode. Jeg vet det er en greie, at salaten bør bestå av minst en tredjedel salatblader og sånt – men jeg vil gjøre min egen greie! Derfor prøver jeg å lage salater med masse sprøtt og godt og putte oppi akkurat det jeg vil 😀 Denne tok meg 5 minutter å lage, og kombinasjonen av tomat, agurk, avokado og rødløk er så enkel og god. Jeg bruker ikke mye rødløk, men akkurat nok til at jeg får litt løksmak på det hele! Så toppet jeg salaten med litt frisk koriander, salt og pepper, og voilá – 2 av 5 om dagen unnagjort!

Hvis du har litt bedre tid og ønsker deg en knallgod salat til lunsj, må jeg bare linke til rosenkål-salaten jeg lagde for noen uker siden. Åh, jeg har cravet den siden!! Den tar ikke lange tiden å lage den heller, men det er jo ikke alltid man har fersk rosenkål i kjøleskapet 🙂 Dere finner den HER!

Ellers har jeg laget søtpotet-carbonara til middag i dag. Lol, det gikk på en måte bra, men grønnsaks-spaghetti smaker ikke i nærheten av vanlig spaghetti! Jeg skal vurdere om jeg legger ut oppskriften 🙂

Jeg håper dere har hatt en rolig og fin onsdag! ♥♥

  • Astrid

    Jeg vil ha oppskrift 😀

  • Ingrid

    Et godt tips er å bruke en lett dressing til 😀 Den kan for eksempel inneholde hvitløk, olivenolje, eddik, fransk sennep og Worcester sause. Dressing er ikke noe som du trenger å lage så ofte og som kan holde seg lenge i kjøleskapet 😉 Uten dressingen blir det ikke kos å spise salat (med unntak av mangosalat), da blir det rene nå-skal-jeg-leve-som-et-super-menneske-opplegg og det fungerer sjelden i lengden for psyken!