Grønne pannekaker ♥

man, 6 feb - KL. 11:04

Altsååå, hello there, beauties!! Den grønne fargen gjør ikke bare pannekakene ekstra sunne, jeg synes det gir dem ekstra sjarm og personlighet ♥ Jeg hadde litt dvassen spinat i kjøleskapet og en banan som begynte å bli i det bruneste laget, sammen visste jeg at disse ville lage noen deilige pannekaker til frokost. Det beste er vel at de også faktisk er laget på 1-2-3. Svært få ingredienser, og grådig gode!! Her er oppskrift!

Til 5 lapper (én person):

♥ Et egg
♥ En neve fersk spinat
♥ 1/2 banan
♥ En god neve havregryn (ca. 25 gram)
♥ En god dæsj kanel
♥ 1 ts bakepulver
♥ Noen dråper vanilje-stevia (kan sløyfes)

Smell alt i en blender og kjør i 2-3 minutter til du har en jevn og god masse. Sett stekepannen på middels varme. Jeg brukte litt kokosfett i stekepannen, men her kan man også bruke smør eller margarin. Stek i ca. 3 minutter på en side, snu og stek i 2 minutter. Ferdig!

Som topping kan jeg virkelig anbefale cottage cheese og banan, en dæsj lønnesirup eller honning, eller bare toppe med pålegg som syltetøy eller brunost. God frokost!

Jeg må si det var helt nyyydelig å starte en ellers grå mandag med en slik fargerik frokost! Jeg er overbevist over at frokost er en viktig start på dagen, og for meg var det virkelig verdt å stå opp litt tidlig for å lage disse. Man kan helt fint droppe spinaten i denne pannekakeoppskriften dersom man ikke har det, og erfaringen min er at man til og med kan lage helt fine lapper med bare egg og banan. Sunt, enkelt og kjempegodt!

Apropos mat, så skal jeg denne uken teste ut Adams Matkasse!! Herregud, jeg har gledet meg så sjukt, haha! Blir veldig deilig å få ting levert rett på døren, og ikke minst tror jeg den vil gi masse inspirasjon til middagslagingen. Jeg forteller mer om det senere!

Jeg håper dere får en fin mandag videre!♥

  • Elise

    Elsker når du legger ut oppskrifter! Og spesielt de som er av matvarer man som regel har i kjøleskapet 🙌😊