Ting jeg gleder meg til

tor, 16 feb - KL. 15:47

Ah, CHECK – eksamen’s done!! Det er jo utrolig spesielt å ha første eksamen så tidlig, men jeg liker det egentlig ganske godt. Vi har et emne og en eksamen om gangen, noe som gjør det enklere å holde tunga rett i munn. Også gikk det så braaa!! Supergod følelse i hele kroppen!

Alltid når jeg er ferdig med én ting, prøver jeg å finne neste ting på lista. Og nå er det egentlig bare utrolig masse jeg gleder meg til fremover! Nå har jeg fri fra skolen i en hel uke i anledning «konteuke», og straks er det mars – en måned med haugevis av bursdager (for de mange godt planlagte barna), og sjekker jeg kalenderen, er det utrolig mye gledelig som skjer fremover.

Jeg gleder meg til…..

26 feb: Bollebaking på Fastelavn!

Hahaha, på fjorårets fastelavn skulle jeg «imponere» typen med å lage skikkelige fastelavnsboller, også hevet de ikke et fnugg!! Så i år blir det redemption!

08. mars: Stelle istand og feire min kjæres bursdag på kvinnedagen!

I fjor ble det både krone og fotballkake, men spørs om han er for gammel for det i år… 😉

Siste helg i mars: Blåtur!

Dette begrepet var nytt for meg, og jeg har heller ikke noe bilde å legge inn, fordiiii…. Jeg skal på tur, men jeg vet ikke hvor vi skal! Jeg er bare heldig å ha funnet meg verdens kuleste svigerfamilie, og når søsteren til T og hennes forlovede feirer 30 år i mars har én i familien tatt på seg å bestille reise til hele gjengen. Vi andre trenger bare å pakke koffertene våre for ‘en eller annen storbyhelgetur’, så får vi vite reisemålet når vi ser billettene på avreisedagen! Hvor gøy!! 😀

Og noe som skjer i veldig nærmeste fremtid….

20. februar: Besøke Helene i New York!!


Ettersom jeg ikke skal ta opp noen eksamener i konteuken, bestemte jeg meg for å benytte denne mini-ferien til noe skikkelig bra – nemlig å besøke min gode venninne som har utveksling i New York!! Jeg har bare vært i tha big apple én gang før, og det var på backpackingturen i 2015. Da var det slike varme tilstander i Central Park:


Men selv om det blir boblejakke og ullgenser denne gangen, vet jeg det blir helt topp!! Ikke bare blir det nydelig å oppleve helt nye omgivelser, men det blir sååå koselig å se igjen Helene ♥ Det var en ganske spontan bestilling av flybillettene, men det føltes helt riktig! 😀

Jeg vet det ikke er fredag, men ettersom jeg har fri tar jeg meg friheten til å si; goood helg alle sammen! 😀

 • Line

  Åå, så mye herlig som skjer for deg fremover 😀 Blir gøy å følge med på bloggeeen! Du er heldig som har såpass god råd at du kan ta deg en spontan tur til New York midt i studiene. Håper du tar masse bilder!!
  Ellers veldig kjekt at det gikk fint på din eksamen i dag 😉

  • Åh tusen takk for så fin kommentar 😀 Jeg fikk faktisk tur-retur billetter for 2500 kr, så jeg følte jeg gjorde et skikkelig kupp haha!

 • Ingrid

  Så flink du er! 🙂 Har du noen gode studieteknikker for å få det til så bra på eksamen? God tur til New York! 🙂

  • Tja, egentlig ikke, jeg tror man lærer på veldig forskjellige måter. Jeg må alltid lage meg oversiktlige notater for hånd, slik husker jeg best!

 • Blaut Tøyte

  En liten kake innimellom bryderiet er koselig vet du.

 • Jusstudent

  Har samme opplegg på jussen i Bergen, et fag også en eksamen før vi begynner på et nytt fag. Liker det veldig godt jeg også! To uker til første eksamen for dette halvåret her nå 🙂

  • Ja, jeg synes det er en lur måte å legge opp undervisning og eksamen på! Du må ha masse lykke til på din 😀

 • Marte Nordtug

  Synes det bilde av deg i central park er sååå fint! Får skikkelig sommerstemning av det 🙂