CLASSIC PETITE

tor, 16 mar - KL. 19:30

Innlegg i samarbeid med Daniel Wellington

Åh, de nye klokkene til Daniel Wellington er jo såååå fine!! Jeg elsker mesh-klokkeremmen, og i stil med de andre klokkene deres er de tidløse og superlekre 🙂 I tillegg sitter de virkelig som støpt på hånden. Denne gangen har de til og med fått med seg selveste Kendall Jenner til å fronte klokken, så jeg blir jo bare enda mer forelsket i klokken når jeg ser bildene fra kolleksjonen på Danielwellington.com 🙂 Kolleksjonen heter Classic Petite, og du kan velge mellom sølv eller rosegull mesh klokkerem til en 32 mm klokke. I forbindelse med lanseringen kan jeg til og med gi dere 15% rabatt på alt fra Daniel Wellington! Bruk koden: EMILIE når du handler, så sparer du litt på kjøpet ♥

Min favoritt er nok hvitt klokkeur med rosegull mesh-rem, en klokke som har fått navnet «Melrose«. Jeg synes den går så fint sammen med alle lyse vårfarger – spesielt rosa 😀

En i sølv og en i gull – hvilken klokkerem ville du valgt? 😀 

Husk: med rabattkode EMILIE får dere 15% rabatt på alt. Du finner hele kolleksjonen HER!

 • Perfect <3

 • Emilie

  Opplys om at det kommer toll!!!

 • Hanne

  Vet du om man må betale toll ved bestilling fra Daniel Wellington sin nettside?:-)

 • Vilde

  Hei Emilie!
  Nå er klokken halv fire om natten, og jeg holder på å gå på en kjempe smell. I 21-års videoen din sier kjæresten i slutten: «jeg bare tulla, elling!», og jeg er så dønn sikker på at jeg har hørt det i en norsk serie før, men jeg klarer selvfølgelig ikke komme på hvilken. Kunne du svart meg på det, slik at sjelen min får ro snart?
  Vilde

 • Miriam

  Hei Emilie 🙂
  Vet du om disse reimene kan bruke med de gamle klokkene? Tenkte på om jeg kunne kjøre to fluer i en smekk. Bestille en ny klokke, og kunne bruke begge «urene» til alle de ulke reimene jeg har. Hvis noe av det her ga mening.

 • Ingrid

  Hei!
  Jeg begynner å bli mektig lei av at du bruker bloggen så mye for tiden til å drive med reklame og for å tjene inn penger. Håper situasjonen endrer seg, ellers kan du risikere å miste mange lesere(inkludert meg).

 • Ane

  Hei, så kul t-shirt du har på, hvor er den fra?