På’n igjen

lør, 18 mar - KL. 15:14

Det er kanskje ikke så enkelt å forstå hvor i leiligheten vi pusser opp nå, men dette er altså walk-in-garderoben! Dette rommet ligger ved siden av stua, og da jeg og kjæresten flyttet inn i denne leiligheten, var vi blindt forelsket og så bare hvor fin den var. Vi visste vi ville pusse opp overetasjen, men dette rommet følte vi var bankers!… Vi skulle jo uansett bare ha klesskapene våre der. Men så har vi begynt å se løsninger, endringer, alt som burde fikses – og etter at typen pusset opp stuen ved siden av, ble dette rommet så trist i forhold, haha. Så i dag har vi stått på siden kl 10! Rommet skal listes og males, og skapene skal flyttes på slik at de ikke blokkerer vinduet. Det har allerede blitt MYE finere!

Men det er jo ikke bare-bare å flytte ut en hel garderobe, da. Stua ble midlertidig oppbevaringssted, og det ser helt GRUSOMT ut, haha!! Må bare gi bort en god del klær, ass! Plutselig ser man hvor mye man har!

Men nå er det klart for strøk nummer to! Vi snakkes mer senere ♥

 • Flinke!<3 Husk å pleie kjærligheten mellom strøkene 😉

 • Terese Andersen

  Det er jo litt gøy med oppussing også da! 🙂 Dere er flinke! Ønsker meg en spørsmålsrunde der typen din svarer på spørsmålene! Syns alltid det er gøy å høre litt fra de viktige folkene i bloggernes liv 😀

 • Emilie

  Må bare si at det er utrolig fint å lese en blogg som bare er helt ekte, uten dramatiske overskrifter og du er så flink og ærlig om hvordan hverdagen din er. For jeg syntes den er kjempe trivelig å lese om ! Rolige frokoster, treningsmål som ikke er helt på kanten, hjemmekos og studier er kjempe kjekt å lese om haha. Så fortsett å stå på Emilie! Du inspirerer bare til positive ting! Minner meg på at en kan være lykkelig i hverdagen, ha en fin søndag!
  Hilsen Emilie (hehe)

 • Mathilde

  Hei 🙂 Jeg tenker å kjøpe fleecejakke fra Kari Traa, men er usikker på størrelse. Hvilken str har du? Tror jeg trenger samme str som deg:)