Om meg

Hei, takk for at du er innom bloggen min!

For å få et innblikk i hvordan jeg er burde man lese bloggen min, men jeg kan oppsummere litt om meg selv først 🙂

Jeg er født 3. november i 1995 og startet å blogge mars 2009. Da var jeg 13 år, og i løpet av bare 5 måneder var bloggen min blitt Norges mest leste! Eventyret fortsatte i godt over et år til, før jeg begynte å merke presset ved å være Norges mest leste. Bloggen ble en byrde, og 1. januar 2011 la jeg ned voe.blogg.no.

Men til tross for at jeg følte meg utslitt, begynte blogglysten sakte, men sikkert å blomstre i meg på nytt. Derfor startet jeg på nytt på mitt eget domene – Voeblogg.no – 8 måneder senere. Her blogger jeg fremdeles og trives fantastisk godt!

Ved siden av bloggen er jeg veldig glad i å synge, trene, reise og lage mat. Jeg sang på VG-lista i 2010 med singelen min «Don’t Talk To Me» og har ellers drevet med cheerdance i flere år.

Bloggen har åpnet mange dører og gitt meg mer erfaringer og opplevelser enn jeg noensinne hadde drømt om!

IMG_0224

Jeg har også vært en ganske hyppig video-blogger! YouTube-brukeren min har til sammen over 19 millioner visninger. Så om du vil sjekke ut videoene mine, trykk HER! Legger ved min mest sette video, en flettevideo som nå nærmer seg en million views. Veldig gøy!

Dersom du lurer på noe mer, kan du sjekke noen av innleggene under!

Sære fun-facts om meg: